VEELGESTELDE VRAGEN

Waar kan ik terecht met vragen?

Staat jouw vraag niet tussen de ‘Veelgestelde vragen’? Neem dan contact op via info@lotify.com. Goed bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Wat kost een lot?

Een lot kost € 2,50. Je kunt in het formulier kiezen voor de aantallen 5, 10, 15 of ‘Anders’. Bij ‘Anders’ kun je zelf een aantal invullen. In de button onderaan het formulier, bij ‘Afrekenen’ zie je het bedrag staan.

Waar gaat de opbrengst van de loterij naartoe?

40% van de opbrengst van de Fan Xing’s verjaardagsloterij gaat naar Ouwehand Zoo Foundation, een stichting die de wilde soortgenoten van de dieren die in Ouwehands Dierenpark leven steunt door financieel bij te dragen aan goed georganiseerde, kleinschalige natuurbeschermingsprojecten. Voor meer informatie kijk je op https://www.ouwehand.nl/nl/natuurbescherming/ouwehand-zoo-foundation. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in onderhoud van de dierverblijven in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Ik heb mijn lot niet ontvangen, wat nu?

Mogelijk was er een storing. Neem contact op via info@lotify.com. Goed bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Tot  wanneer kan ik de loten kopen?

Je kunt loten kopen tot en met 1 mei 10.00 uur. Later die dag zal de trekking plaatsvinden.

Hoeveel  loten ik kan kopen?

Vanuit contact met de Kansspelautoriteit en ons beleid omtrent ‘Responsible Gambling’ is het aantal te kopen loten begrensd op 200 loten per transactie.

Hoe groot is de winkans?

Daar is niets over te zeggen want dit is geheel afhankelijk van het aantal loten dat wordt verkocht en het aantal loten je zelf hebt gekocht.

Mag ik mijn lotnummer of prijs aan iemand anders geven?

Nee, het is niet mogelijk jouw lotnummer en/of gewonnen prijs over te dragen aan iemand anders.

Is restitutie van mijn aangekochte lot mogelijk?

Nee, restitutie van jouw aankoop is niet mogelijk.

Hoe kan  ik als bedrijf of vereniging meedoen om loten voor deze loterij te verkopen?

Ga naar www.loterij.ouwehand.nl/teamlink en maak een (bedrijfs)account aan. Je ontvangt een unieke QR-code en URL. Als je deze deelt in je netwerk en iemand loten koopt via deze link, worden de loten bij jouw team opgeteld. Op je eigen teamlink pagina kun je zien hoe het team ervoor staat in de competitie!

Hoe oud moet ik zijn om mee te kunnen doen?

Om deel te mogen nemen aan deze loterij moet je 18 jaar of ouder zijn.

Wanneer en hoe vindt de trekking plaats?

De trekking vindt plaats op 1 mei 2021 om 16:00 uur door een onafhankelijke notaris. De uitslag zal binnen 48 uur via deze website bekend worden gemaakt. Hierbij wordt aan alle voorwaarden voldaan die de kansspelautoriteit aan de loterij verplicht. Alleen de winnende lotnummers worden getoond op de website. Wij gaan vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens.

Ik kan geen loten meer kopen, klopt dat?

Loten zijn te koop tot en met 1 mei 10.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk loten te kopen. Een andere reden kan zijn dat de loten uitverkocht zijn.

Ik heb geen mail ontvangen na de trekking, wat nu?

Op de website is te zien op welke loten de prijzen zijn gevallen. Heb je geen e-mail ontvangen maar wel een winnend lotnummer? Neem dan even contact op met info@lotify.com. Goed bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Hoe ontvang ik mijn prijs?

De trekking vindt plaats op 1 mei om 16.00 uur. Als je een prijs hebt gewonnen ontvang je binnen 48 uur een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres.

Moet ik kansspelbelasting betalen over mijn gewonnen prijs?

Je hoeft geen kansspelbelasting te betalen. Als er al kansspelbelasting over de prijs afgedragen moet worden, dan zal Ouwehands Dierenpark dat doen.

Kan ik mijn gewonnen prijs ook inruilen voor een geldbedrag?

Nee, het is niet mogelijk jouw prijs te laten vervangen door een geldbedrag.

Wat gebeurt er met mijn prijs als de sponsor in de komende 6 maanden failliet gaat?

We zullen je een vervangende prijs aanbieden.

Hoe lang heb ik de tijd om mijn prijs te verzilveren?

Je ontvangt hierover persoonlijk bericht per e-mail. Houd er rekening mee dat sommige prijzen pas verzilverd kunnen als de coronamaatregelen zijn versoepeld of opgeheven.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Lotify verwerkt, beheert en beveiligt persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke met de grootste zorgvuldigheid. We voldoen daarbij aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en (inter)nationale wetgeving aan ons stelt. De persoonsgegevens die wij verwerken, worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:
* administreren en uitvoeren van jouw deelname aan de loterij, bijv. het toezenden van loten, het uitkeren van gewonnen prijzen en het incasseren van de inleg; * het behandelen van klachten of informatieverzoeken; * voor het analyseren en verbeteren van onze dienstverlening (waaronder begrepen het meten en analyseren van statistische gegevens over het gebruik van de website); * De grondslag voor de verwerking van persoonsgegevens is het aangaan en uitvoeren van een overeenkomst met Ouwehands Dierenpark B.V.

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Ouwehands Dierenpark?

Ouwehands Dierenpark Rhenen Grebbeweg 111 3911 AV  Rhenen BTW-nummer: NL 0045.21.948.B.01

Email: Info@ouwehand.nl Telefoonnummer: 0317650200